CAUT COVOARE TRACTOARE PERSONALIZATE PENTRU:

 

Covorase tractoare pentru Siloking

Putem furniza covoare pentru fiecare model Siloking Le puteți comanda online. Covoarele sunt cu o potrivire 100% perfectă. Detinem formele unice ale covorașelor pentru fiecare model Siloking. Arătăm potrivirea ca desen în articolul de sub fotografii. Dacă nu o avem deja, putem face sablon pe măsură dacă ne trimiteți o versiune pe hârtie. Sau un desen digital în format .dxf.
Nu sunt produse pentru selectia facuta

Covorase pentru tractoare Siloking

Putem furniza covoare pentru fiecare model Siloking. Le puteți comanda online. Covoarele sunt cu o potrivire 100% perfectă. Detinem formele unice ale covorașelor pentru fiecare model Siloking. Arătăm potrivirea ca desen în articolul de sub fotografii. Dacă nu o avem deja, putem face sablon pe măsură dacă ne trimiteți o versiune pe hârtie. Sau un desen digital în format .dxf.

Covorașe surfilate pentru tractoare

Covorașe surfilate pentru tractoare model Deutz sunt rezistente si practice. Aceste covoare pentru tractoare au o greutate totală de 2.630 gr / m2.

Covorașe cu striatii pentru tractoare

Covorasele cu striatii pentru tractoare ,model cu nervuri au rezistenta ridicata cu usoare tente de gri. Covorasele cu striatii au o greutate totală de 2.750 g / m2.

Covorase pufoase pentru tractoare

Covorasele pufoase pentru tractoare sunt fabricate din material gros pufos si rezistent Reprezinta cea mai buna alegere privind raportul pret / calitate. Greutatea covorului este de 2.100 g / m2. Murdaria ramane pe suprafata covorului, acesta curatandu-se foarte usor. Aceste covorase pentru tractoare sunt cel mai des alese.

Siloking